pondělí 21. března 2016

Měsíční chvástačka ► Únor 2016 (

Ahoj!
Po měsíci jsem tu znova s měsíční chvástačkou. Za únor se mi tady sešlo jenom šest knih, což je na mě opravdu hodně málo. Ale jsem si jistá, že příští měsíc to nějak napravím.

Knihy, které jsem si koupila

V únoru jsem si koupila pouhopouhé 3 knihy. Ale brzo přijde výplata, tak to napravím. Všechny jsou z levných knih (nebo spíš nějaké adaptace těch normálních levných knih).
První knihou je Rozum a cit od Jane Austen. Já nedokážu pochopit, proč se autorka jako je Jane Austen prodává v levných knihách jenom za 80 kč. Úplně nejvíc mě zaujala obálka, která ve mě probouzí strašně moc emocí. Doma jsem se na ni koukala asi pět minut v kuse a jenom luštila její pohled.
Zůstaneme u Jane Austen, protože i druhá kniha je od ní. Je to kniha Pýcha a přemlouvání. O knize jsem nikdy neslyšela a doma jsem zjistila, že kniha se ve všech jiných vydání jmenuje Anna Elliotová. Nevím, proč je změněn název, ale to asi nemá cenu řešit. Každopádně se mi strašně nelíbí ta obálka, ale je to Jane Austen, u té se to promíjí.



Poslední koupená kniha je od JoAnn Ross Milenci z hvězd. Je to Harlequin, takže neočekávám nic náročného, ale kniha mě strašně zaujala anotací. Kdy na zem přiletí první mimozemšťan, ale není to zelený mužíček, ale krásný chlap. Tak je jasné, že se do sebe s někým zamilují. Vypadá opravdu zajímavě. 



Knihy k recenzi

K recenzi jsem tento měsíc také dostala 3 knihy. Za všechny knihy jsem moc vděčná a brzo uveřejním recenze.

Nejdříve jsem dostala recenzní výtisky od nakladatelství Moba. První knihou je Pod hvězdou bláznů od Jarmily Pospíšilové. Zaručeně je to kniha s nejkrásnější obálkou. Už ji mám přečtenou a je to moc příjemná kniha. Více vám napíšu v recenzi.
Druhou knihou od Moby je Slunce na útěku od Františka Niedla. Já už jsem od něj dříve četla Čekání na nekonečno, které se mi moc líbilo, a byla jsem zvědavá na tohle, protože je to jiný žánr. Je to postapo příběh, který je moc čtivě psán. Brzo taky více informací najdete v recenzi.



Úplně poslední kniha je Dílna zázraků od Valérie Tong Cuong (cože?!). Dostala jsem ji od Martinus.cz a úplně nejvíc jsem byla nadšená tím, že jsem k tomu dostala ručně psaný dopis, který mě strašně dojal (nikča je zase cíťa). Kniha samotná vypadá strašně zajímavě a nemůžu se dočkat, až se na ni vrhu.




Share:

4 komentáře:

  1. Mě hrozně štve, že mi ty knihy od Jane Austenové k sobě prostě nesedí, každá je jiná :(

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná kopička knih! A na recenzi na Dílnu zázraků jsem moc zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano :D A tenhle měsíc je to ještě horší :D Už je na blogu :)

      Vymazat