sobota 21. května 2016

Prosím vás o pomoc

Ahoj všichni! 

Dneska tady bude taková článek bez významu. Jenom bych vás chtěla poprosit o pomoc. Už asi dva týdny bojuji s takovou tvůrčí i čtecí krizí. I když tu čtecí prolamuji s knihou Selekce, pořád nevím, co s tou tvůrčí.


Kdyby se někomu z vás chtělo, tak bych vás strašně moc chtěla poprosit, jestli byste mi mohli napsat 5 libovolných slov nebo mi zadali jména 3 hlavních postav a jejich hlavní charakterové rysy, žánr a první větu. 

Byla bych úplně nejvděčnější člověk na celém světě, kdyby se tu našel někdo ochotný a tímto mi pomohl překonat mou současnou krizi. 

Všem ochotným lidem předem děkuji a přeji vám štěstí bez různých krizí.

Mějte se krásně
Nicole ♥

Share:

10 komentářů:

  1. okurka, bum, ukulele, blikotat se, uchošťour

    OdpovědětVymazat
  2. Jména tří hlavních postav... Třeba Rosalie, Moonie, Cooper. Rosalie by mohla být chytrá a inteligentní, vyřešila by každý problém pouze teoreticky. Moonie by mohla být velmi přátelská a ovlivňující, z každého by vytáhla informace a přitom by ji nikdo z ničeho nikdy nepodezíral. Cooper by mohl být tichý, vážný, dokonalý v umění pohybovat se tak, aby si ho nikdo nevšiml a řešil by problémy prakticky. Žánr mě napadá sci-fi. A první věta: Zdá se to jako nemožný úkol, ale pro nás nic nemožného neexistuje. (Pochopila jsem správně tvoje zadání?)
    coffeewithsachi.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zadání jsi pochopila úplně správně :) Mockrát děkuji :)

      Vymazat
  3. Amanda/ Georg / Kristina. Bude to fantazií
    Amanda krásná,geniální snílek Georg nekompromisní drsňák nevahajici v žádné situaci s vlasnosti ze vseko se jakýmkoliv způsobem dostat
    Kristina neodolatelna kráska s nadpřirozenými schopnostmi
    A ty to zvladnes jako vždy jsem tu pro tebe Pavel :)

    OdpovědětVymazat
  4. veverky, světovláda, vyvolávání, zábava, dort

    OdpovědětVymazat
  5. doporučuji projít blog rené nekudy http://www.renenekuda.cz/dialog-seznamte-se-ebook/

    OdpovědětVymazat