sobota 9. července 2016

Prázdninový read-a-thon •2•

Ahoj!
Jsem tady po týdnu se zrekapitulováním svého read-a-thonu.



V pátek jsem četla Kdybychom se neviděli a za celý den jsem stihla přečíst jen 116 stran. Není to nic moc a měla jsem v plánu ještě zůstat vzhůru, abych posledních pár stran dočetla, ale nakonec jsem byla nějak moc unavená, tak jsem to zakápla.

V sobotu jsem teda začala den ještě s knihou Kdybychom se neviděli. Knihu jsem ještě ten den dočetla a přečetla jsem z ní 97 stran. Na tuhle knihu určitě můžete očekávat recenzi, protože se mi velmi líbila a byla něčím hodně zajímavá. Ještě ten den jsem sáhla po knize Všem klukům, které jsem milovala. Jenomže jsem měla ještě jiné plány, tak jsem po knize už ten den nesáhla. Já vím, ostuda.

V neděli jsem byla ještě větší ostuda, protože jsem nepřečetla ani stránku. Na druhou stranu mi  to ani tolik nevadí, protože jsem radši za nějaký vzpomínky než za čtení o prázdninách.



V pondělí jsem si řekla, že už konečně půjdu do sebe. Což znamenalo, že jsem přečetla asi 100 stran a zase knihu odložila.V úterý a ve středu jsem nepřečetla ani stránku, protože jsem měla zase trochu jiné plány.Ve čtvrtek jsem přečetla ještě dalších 100 stran z Všem klukům, které jsem milovala a ještě 50 stran z knihy It's Kind of a Funny Story.V pátek jsem si sedla a konečně dočetla Všem klukům, které jsem milovala. Brzy bude na blogu recenze, kniha se mi opravdu velmi líbila. Začala jsem tedy číst knihu Audrey se vrací


Takže myslím, že první týden nebyl nic moc. Čekala jsem, že toho přečtu o trochu více, ale co se dá dělat. Každopádně, všechny knihy se mi líbily, takže jsem si to maximálně užila. 

Takže, můj plán na další týden není zase tak moc jiný. Budu začínat s knihou Audrey se vrací, kterou jsem začala číst v hluboké noci (zase tak moc hluboká nebyla, ale jinak by to nebylo tak poetické, že). Průběžně v celém read-a-thonu budu číst knihu It's Kind of a Funny Story, kterou naprosto miluji. Je fakt, že je hodně depresivní a hodně zvláštní, ale já jsem si Craiga zamilovala a to jsem teprve na straně 50. 


Další knihou je Priscilla, kterou jsem dostala jako recenzní výtisk od nakladatelství Šulc-Švarc. Kniha vypadá zajímavě a evokuje ve mně léto, takže doufám, že už konečně bude svítit Slunce, abych si ji mohla vzít k bazénu. Poslední knihou je Kniha vzpomínek, kterou jsem měla i v minulém týdnu, takže doufám, že tentokrát se mi to už podaří.


A jak o prázdninách čtete vy?
Nicole ♥
Share:

4 komentáře:

  1. Skvělý příspěvek, moc krásné fotky! Nejvíc mě zaujala kniha Audrey se vrací. Už delší dobu po ní pokukuji, tak snad se k ní někdy i dostanu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky! :) A myslím, žes toho náhodou přečetla dost :) A na It's kind of funny story se též chystám! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Měla jsem toho v plánu víc :) Je to super, výborně to popisuje depresi a tak celkově :) I ta angličtina je lehká :)

      Vymazat