pondělí 25. ledna 2016

Dopisy hrdinům I.

Toto meme vymyslela Awekki.
Cíle tohoto meme je napsat fiktivní dopis nějakému knižnímu hrdinovi. 
Upozorňuji na možné SPOILERY!

Drahý Leonarde,
ze všeho nejdříve bych ti chtěla popřát k narozeninám. Všechno nejkrásnější k Tvým osmnáctinám, budeme to spolu muset oslavit, tak na to nezapomeň!
      Nebudu lhát a uznám, že už se ke mně doneslo, co jsi chtěl udělat. Upřímně mě to šokovalo. Leonarde, tolik jsem s Tebou soucítila. Chápu jaké to je, chtít zabít sebe i toho, kdo nám způsobil všechno to trápení, kvůli kterému se chceme zabít. Jenomže si myslím, že by Tebe byla škoda. Měl jsi tolik krásných myšlenek a působil jsi inteligentně (až na ten zkrat s vraždou a sebevraždou). Ale jsem moc ráda, že jsi to neudělal. Že jsi nezabil ani sebe ani kluka, který byl kdysi tvůj nejlepší přítel.
      Leonarde, není nic špatného na tom, že jsi jiný. Většina z těch nejlepších lidí jiní jsou. Být jiný je dobrá věc, pozitivní, tak si to prosím pamatuj. Tak, jak ti to říkal tvůj gay učitel. On je jiný, ty jsi jiný a i já jsem jiná a není na tom vůbec nic špatného! Můžeš být hrdý na svou jedinečnost!
    Tak tohle by bylo asi všechno, co bych ti chtěla napsat. Když budeš mít pocit, že budeš zase chtít zabít sebe nebo někoho jiného, zkus mi napsat. Rozebereme všechny ty überdementní lidé v tvém okolí a bude lépe.
xoxoxo
Nicole ♥
Zdroj

Share:

4 komentáře:

  1. Skvělý námět! Opravdu se mi to moc líbí. Knihu jsem bohužel nečetla, ale zahlédla jsem ji v knihkupectví. Těším se na další dopis.
    http://my-ideallife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti líbí :) Kniha je naprosto bombastická, zase mi trochu změnila pohled na život :)

      Vymazat
  2. Úžasný dopis, myslím, že nejen Leonard by jeden takový potřeboval obdržet!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Každý by občas potřeboval dostat nějaký takový dopis :)

      Vymazat