pondělí 31. srpna 2015

Back To School: Haul

Ahoj!

Taky jsem se rozhodla, že se přidám k psaní článků Back To School. Z téhle série zveřejním asi 3 články. Ano, bude to na začátku září, protože mi v srpnu přijde moc brzo na tyhle články. Uvidím, každopádně, kdyby jste měli nějaké návrhy na články, které by jste si chtěli přečíst, budu jedině ráda, když mi je napíšete do komentářů. Dnes tady bude haul školních pomůcek.


Každý potřebuje batoh/ tašku/ kabelku nebo něco, v čem všechny věci bude nosit. Já jsem dřív hodně nosila kabelky, ale na to máma pořád nadávala, protože to není zdravé a tak když jsem uviděla tenhle Vans batoh, využila jsem příležitosti. Líbí se mi, že má jenom dvě kapsy, protože se zmenšuje riziko, že něco nebudu moct najít. Pak jsem si k tomu pořídila flašku Bobbe, protože je hodně skladná a díky filtru si vodu můžu natočit úplně kdekoli.


Co všechno mám v penále? Penál mám opravdu prostorný, takže se mi do něj vejde hodně věcí. Penál jsem zapomněla vyfotit, ale je celý černý a chundelatý, prostě ideální polštářek. Ne, že bych ve škole někdy spala. Vlastně nejdůležitější věc, co mám v penále je fleška, protože nikdy nevím, kdy ji budu potřebovat a je lepší ji mít neustále u sebe. Malé pravítko, které se vždycky hodí a navíc tohle je super roztomilé. Minulý školní rok jsem neustále kamarádce kradla ořezávátko, tak jsem si řekla, že bych si také mohla pořídit své. Když rychle píšu tak se to bohužel neobejde bez škrtanců a abych pořád nemusela okrádat spolužáky. Tak spolužáci budou okrádat mě. Jsem si pořídila zase super roztomilé mazátko. Gumu jsem nikdy před tím taky neměla. Teda Nicole, ty jdeš do sebe! A letos chci mít všechno ,,roztomilé" tak i gumu je taková zvláštní. Poslední dobou se ani nehnu bez samolepících záložek, takže je mám i v penále. Můžu si tím všechno krásně rozřadit a mít všechno úhledné. Jsem na sebe zvědavá, jak dlouho mi tohle nadšení vydrží. Taky si všechno ráda zvýrazňuji, proto mám tolik zvýrazňovačů. První tři mám jenom kvůli tomu jak vypadají. Další zvýrazňovač je takový ten gumovací, což je úplně úžasný a určitě praktický. A pak mám ještě takový miniaturky zvýrazňovačů a gelovek, které jsem si prostě nemohla odpustit. Dvě naprosto úžasný tužky se smajlíkem. Propisku s žirafkou, ano, jako  pro prvňáčka. A nakonec už jenom různé propisky a fixky na psaní. 



Jelikož sešity mě vůbec nevyhovují, mám desky. Dvoje jsem si koupila čistě černé a potom jsem si koupila barevnou izolepu a celé to polepila, jak se to mě (a hlavně příteli) líbilo.


Další desky jsem si pořídila jednou ve fialové barvě a jednou desky s kravičkami. Pro předměty, které nesnáším a doufám, že učitelky si to vezmou osobně.


Abych byla upřímná, ani nevím, na co všechny tyhle bloky použiji, ale myslím, že do školy to asi nebude, ale prostě jsem je musela mít.


Vždycky jsme si dělali se spolužačkou srandu, že nám jedna učitelka říká už od šesté třídy ať si všechno zakládáme do maturitních desek, ale poslední dobou to přestává být vtipné. A tyhle navíc krásně ladí s jedním blokem. Asi nemusím říkat, proč mám vkládací papíry do desek.


Nikdy jsem fixy neměla a snad ani nepotřebovala, ale protože si ráda všechno zvýrazňuji, musela jsem mít i fixy. Obyčejnou tužku jsem měla jenom, když mi ji někdo půjčil nebo jsem jí někde našla a teď mám i náhradní balení. Centropenky se prostě hodí na všechno a zvýrazňovačů není nikdy dost. Pastelky, které stejně nikdy ve škole nepoužiji, ale mám je!



Vidíte tu rozkošnou zebřičku? Ano, je to bloček na taháky. Ano, je to na malé poznámky a připomínky. Vedle další super roztomilá guma a izolepa, která se ve škole na blbosti hodí. Pouzdro, u kterého jsem se ještě nerozhodla, na co ho budu používat. Potom další lepící záložky, díky kterým bude všechno alespoň vypadat organizovaně. Kancelářské sponky, abych měla potřebné papíry u sebe. A izolepu na kterou se dá psát. Wtf, k čemu ji budu mít? Já myslela, že je to mazátko.


Dvoje menší desky, které do školy asi určitě mít nebudu, protože už teď jedny mám na příspěvky na blog. Ale jsou hrozně super, takže jsem je musela mít. Bloček malých lepivých papírků na upomínky, protože neustále na všechno zapomínám.

Tak to by asi bylo všechno pro dnešní článek. A co vy, jak se chystáte do školy? :)
Nienna :) 
Share:

6 komentářů:

  1. Zvyrozňovačky a stitky patria aj medzi moje top bez nich neviem co by som robila :-D takisto aj diar , ;-) pera v peracniku mam co najmenej :-D
    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten blok s jelenem je úžasnej *.*
    http://qilinsworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten batoh je opravdu hodně hezký. Já mám podobný, myslím tvarem a počtem kapes, akorát je od Fabric. A asi jako spoustu lidí mě zajímá, kde jsi pořídila ten jelení blok?? ☺

    Marťa píše

    OdpovědětVymazat
  4. Sakra, ty jsi se krásně připravila, těch barev! Ty yvýrazňovače chci! Heh, teď bych taky měla zajít na nějaký nákup. ^^

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Hej tak to je nádhera! Ten batoh je luxusní! :3 Jo a moje ořezávátko je moc smutné, že už ho nebudeš používat :( :D

    OdpovědětVymazat